“Niko ne zeli da mi prilazi, sama sam, fali mi.” Rada Manojlović muči muku sa muškarcima a samo radi ovog dečka pored sebe NEMA! “To se vidi oko mene 2 metra, svi pobegnu,”

Rada Manojlovič je sada otvorila svoje srce i sada je bez ustezanja govorila o svom emotivnom statusu pogotov nakon razlaza koji se desio sa Harisom Berkovićem. Istakla je da javnost i dan danas nije saznala da li je neko osvojio njeno srce ali je rekla da joj se niko ne približava vjerovatno radi njene odbojnosti.

Ona je rekla da je sada stavila neki stit, jednostavno sklonila se i voli da je sama i ne voli da daje svima prostora. Ona je pred svima priznala pred kamerama i novinarima pa su se svi nasmijali ali da li je ona u stvarnosti inace tako pristupačna. Istakla je da nije dugo bilo zainteresovana za veze i to se vidi jasno po njenom ponašanju. Naime ona je rekla da ce vjerovatno sve da dodje na svoje mjesto i da ce ona i da pronađe svoju srodnu dusu sa kojom ce sretna i ispunjena da bude.

Ona je izjavila da je otvorena samo prema nekome koga ona odabere dok ostali koji joj prilaze dok ostali koji joj dodju osjete njenu hladnocu. Iz ovih izjava se moze zakljuciti da Rada trenutno nije spremna i nije zainteresovana za emotivne veze ali vjeruje da ce joj se ljubav nova roditi kada ona bude spremna.