Svi u nevjerici: Pogledajte kako izgleda Snežana Đurišić – Filter joj se iznenada iskljucio dok se snimala pa je pokazala svoje pravo stanje- ONA JE PRAVA STARICA SADA

Uhvaćena je kamerom poznata pjevačica Snežana Đurišić koja ima 64 godine je primjećena kako koristi Instagram ali i filtere na drustvenim mrežama. U jednom trenutku se dešava da je ona otkrila svoj izgled bez ikakvog sređivanja i poboljšanja. Kada je filter se ugasio njen prirodni izgled je odjednom postao vidljiv svima, te su se svi iznenadili tome kada su vidjeli.

Kao rezultat svemu tome doslo je do značajnog porasta poruka a mnogi su hvalili da je ona zaista lijepa, da joj odgovaraju obje verzije. U nastavku sada pogledajte kako poznata pjevačica izgleda bez imalo sminke na svom licu.

Pjevačica je dugo vremena dio zirija Zvezde Granda i jako jako cesto se podjseti svog porijekla a sada gleda sve mlade umjetnike kako izlaze na scenu i bore se. Ona je nedavno u jednom intervju rekla da se poistovjecuje svim takmičarima i radi toga se jako cesto suzdrzava donosenjem nekih ostrih presuda.

Ona je osoba koja je uvijek se trudila da sve radi sa stilom, da ne gradi karijeru na osnovu problema nego da je uvijek to radila smireno i da nije bilo skandala.