Pokušao da se nagodi na svoj način: Evo šta je ubica Danke Ilić tražio u zamjenu da ispriča sve o ubistvu i gdje se tijelo nalazi!

U pokušaju da se desi smanjivanje kazne jedna od osoba koja je odgovorna za tragicnu smrt dvogodišnje djevojcice Danke Ilić i navodno desava se situacija da on pokusava na sve nacine da postigne dogovor.

Za ubistvo djevojcice Danke Ilic su sada osumnjicena dva lica po imenu Srđan Janković i Dejan Dragijevic koji su inace radnici borskog “VODOVODA!” I ONI SU osobe koje su priznali da su ucestvovali u ovom zlocinu i priznavaju da su djevojcicu udarili vozilom a njeno tijelo je kasnije na deponiju.

Potraga za posmrtnim ostacima ubijene djevojcice u toku a prema informacijama novinara jedna od dvije ukljucune osobe su sada izrazile zelju za nagodbom. U pokusoju da se obezbjedi manja kazna ovo osoba je predlozila da sada otkrije sve detalje zlocina ali da dobiju manje kazne zatvora.

Vazno je sada da se napomene svima da je Danka koja je tragicno ubijena sada nestala 26. marta oko 13:45 u Banjskom polju kod Bora. U tom trenutka nestanka ona je bila u drustvu majke i brata ali nazalost nikada nisu otkirvene bile koje informacije. Aktiviran je sada po prvi put sistem Pronadji mi.