Šabanu je napravila haos od života a onda patila za njim do kraja! POGLEDAJTE CUCU KAKO DANAS IZGLEDA LUKSUZ JE SVUDA OKO NJE- Ovo su slike sa svadbe

Moramo da vam svima kazemo kako je kada se spomene njeno ime svi je znaju kao Sabanovu ljubavnicu a ona se svo vrijeme nosila sa stim,jako sretna i ponosna na sve. Svi su smatrali da je jako pokvarena kako je razorila porodicu od kralja narodne muzike i svi su govorili da sve sto radi, radi zbog medijske paznje da bi bila popularna, jer je i ona bila pjevacica pa je radila to da bi dobila mnogo aranzmana.

Nakon sto njega nema, nakon sto je izgubio tragicno zivot, Cuca je krenula novi zivot, udala se a kada su mediji saznali i objavili za koga se udala mnogi su se iznenadili. Njihovi fanovi su znali reci kako je Saban bio sve sto je ona zeljela i sanjala je uvijek o takvom muskarcu a kada vidite ko je njen suprug i kako izgleda iznenadit ce te se.

Glamurozno izgledaju i to niko ne moze da porekne a Cuca je neko ko je pogazio sve svoje rijeci  i sve svoje stavove. ona je covjeku kako kazu napravila haos od zivota, unijela je mnogo nemira i cak i kada je umro, o tome se pricalo i porodica nije imala mira i spokoja.