” Bila sam u odnosu sa vjerenikom od moje sestre…”

Ja sam bila sa vjerenikom od moje starije sestre. Desilo se to davno, prije tri godine a oni su sada vec u braku. Davno je to bilo, imala sam samo 20 godina i bila sa  strasno ljubomorna na moju sestru i njenu srecu.

Ona je oduvijek bila bolja od mene i zeljela sam nesto njeno i tada sam to i dobila. Ali od tada se sve mijenja zaista drugacije postaje sve. Vrlo brzo nakon ljubavnog cina koje sam imala sa njenim vjerenikom ja sam upala u velike zdrastvene probleme. Moji bubrezi tada pocinju da otkazuju i ja sam bila tada na rubu zivota. Tada je moja sestra bez imalo razmisljanja odlucila da ponudi mi svoj bubreg i nije razmisljala ni o cemu tada.

 

Ja sam se ubrzo nasla na operacijskom stolu i na svu srecu sve se odvilo dobro. Oporavile smo se i ja i ona ali se nikako ne mogu oporaviti radi toga sto sam joj uradila. Kako vrijeme prolazi sve teze se mirim sa tom cinjenicom i ne mogu da je gledam u oci i jednostavno muka mi dodje i pritisak u grudima od svega toga. Razmislajla sam sta da uradim kako da se izvucem iz sega ovoga i da li da priznam svima sve.