Moja mama ima 60 godina i svi joj govore da izgleda 10 godina mlađe: samo stavi ovu smjesu i izgledat ćeš super!

Otkrijte zadivljujući potencijal DIY japanske maske za lice Nasljeđe japanske kozmetike može se pohvaliti mnoštvom organskih i moćnih tehnika za njegu kože. Među dobro poznatim ritualima ljepote japanskih žena nalazi se izvanredna upotreba riže za poboljšanje tena. Crpeći inspiraciju iz ovih prastarih formula, ova domaća maska ​​za lice posjeduje izvanrednu sposobnost da revitalizira vašu kožu i podari joj blistav i pomlađen izgled.

Svojstva riže koja poboljšavaju kožu već su stoljećima poznata u Japanu, što je čini primarnom komponentom ove maske za lice. Prepuna vitamina B, riža služi kao snažan antioksidans koji učinkovito potiče sintezu kolagena. Kolagen igra ključnu ulogu u očuvanju elastičnosti kože i smanjenju bora. Nadalje, prisutnost vitamina B pospješuje cirkulaciju krvi, što rezultira blistavijim tenom i usporavanjem procesa starenja.

Sastojci:

Za ovaj recept trebat će vam 3 žlice riže, 1 litra vode (podijeljene na dva jednaka dijela), 3 žlice lanenih sjemenki i 1 žlica bademovog ulja ili 2 kapsule vitamina E.

Proces izrade rižine kreme uključuje niz koraka kako bi se postigao željeni rezultat.

Za kuhanje riže pomiješajte 3 žlice riže s pola litre vode u loncu. Smjesu neprestano miješajte dok kuhate na laganoj vatri dok ne zavrije.

Kako biste postigli glatku i kremastu teksturu, kuhanu rižu izmiksajte u blenderu nakon što je skuhana.

Za stvaranje gela od sjemenki lana potrebno je proći proces pripreme.

Za kuhanje lanenih sjemenki uzmite drugu posudu i ulijte preostalih pola litre vode. Dodajte 3 žlice lanenih sjemenki i kuhajte na laganoj vatri oko 10 minuta. Kada vidite stvaranje bijele pjene, vrijeme je da isključite vatru.

Obrada:

Nakon što se smjesa ohladi, procijedite je kroz gazu, pazeći da je čvrsto pritisnete kako biste izvukli maksimalnu količinu ekstrakta.

Čuvanje:

Za optimalno skladištenje, stavite gel od sjemenki lana u zatvorenu posudu i ohladite ga, osiguravajući njegovu svježinu u razdoblju od mjesec dana.

Proces miješanja i nanošenja maske uključuje pažljivo miješanje i nanošenje.

Za izradu maske pomiješajte 2 žlice rižinog vrhnja s jednakom količinom gela sjemenki lana u posudi.

Da biste dodali ulje ili vitamin E, jednostavno dodajte jednu žlicu bademovog ulja ili sadržaj dvije kapsule vitamina E.

Miješanje:

Sve sastojke dobro sjediniti.

Primjena:

Za optimalne rezultate, provjerite je li vaša koža temeljito očišćena prije nanošenja maske, dopustite da ostane na vašem licu u trajanju od 30 minuta.

Ispiranje:

Započnite ispiranjem maske hladnom vodom, nakon čega slijedi nježno pranje toplom vodom.

Za optimalne rezultate preporuča se koristiti masku 3 do 4 puta tjedno.

Postoje daljnje prednosti koje treba razmotriti.

Uključivanjem ove maske u svoju rutinu njege kože, možete očekivati ​​da će vaša koža doživjeti duboku hidrataciju, zahvaljujući obilnim svojstvima zadržavanja vlage koja se nalaze u sastojcima poput riže i sjemenki lana.

Protuupalna svojstva sjemenki lana i bademovog ulja pomažu u smanjenju crvenila i iritacije kože.

Prirodni sastojci maske djeluju kao detoksikatori, učinkovito uklanjaju nečistoće i toksine s kože, što rezultira osvježenim i očišćenim tenom.

Korištenjem maske može se poboljšati tekstura kože, što rezultira osjetno mekšim i glatkijim osjećajem.

Zaključak

Doživite transformativnu snagu ove domaće maske za lice, inspirirane bogatom tradicijom Japana. Otkrijte tajnu mladenačke kože s ovim eliksirom koji će vaš ten učiniti čvršćim, sjajnijim i vidljivo mlađim. Ne samo da ćete uživati ​​u trenutnim dobrobitima, već ćete svjedočiti i značajnom dugoročnom poboljšanju cjelokupnog stanja vaše kože. Posvetite samo nekoliko minuta svaki tjedan maženju svog lica ovom izvanrednom maskom i uživajte u zadivljujućim rezultatima koje daje. Uključivanjem ove jednostavne, ali vrlo učinkovite maske u svoj režim njege kože, ne samo da ćete poboljšati svoj izgled, već ćete i njegovati duboki osjećaj unutarnjeg blagostanja. Vaša koža će izraziti svoju zahvalnost, a dok ponosno budete gledali u ogledalo, znat ćete da ste sebi podarili istinski transformativni dar. Prihvatite čaroliju ove maske i dopustite svojoj koži da zrači svojim najvećim potencijalom. Cijenite svaki trenutak ovog rituala samonjege dok svjedočite kako vaša koža vraća svoj prirodni sjaj i vitalnost.