Dijeta s rajčicama postala je nevjerojatno popularna, a ljudi su poludjeli zbog njezinih prednosti za mršavljenje …

Zapanjujuća izvješća o pojedincima koji su izgubili do 10 funti u samo sedam dana potaknula su znatiželju o potencijalnom mršavljenju koje je moguće postići u samo tri dana.

Preciznim pridržavanjem dijete s rajčicama pojedinci su doživjeli zapažene uspjehe u mršavljenju, s potencijalom gubitka do 10 kg u tjedan dana ili 3-4 kg u samo tri dana.

Posve je izvedivo postići uspješan gubitak težine uključivanjem soka od rajčice u svoju prehranu, jer sadrži spoj koji pospješuje metabolizam. Rajčice posjeduju poseban asortiman nezasićenih masnih kiselina koje se bore protiv prekomjerne težine. Dijeta s rajčicama, koja potječe iz Japana, sada je stekla globalno priznanje. Prije nego što krenete na ovu dijetu, neophodno je upoznati se s njezinim temeljnim principima kako biste zajamčili optimalne rezultate.

Kako biste sačuvali vrijedne hranjive tvari i vitamine koji se nalaze u rajčicama, preporučljivo je odabrati svježe umjesto prženih alternativa. Toplinska obrada, kao što je prženje, dovodi do značajnog gubitka ovih bitnih elemenata. Ako ste raspoloženi za drugačije kulinarsko iskustvo, razmislite o sporom kuhanju ili pirjanju rajčica. Ove tehnike kuhanja imaju manji učinak na korisna svojstva povrća u usporedbi sa štetnim utjecajem prženja.

Ako vam je cilj izgubiti 10 kg, toplo preporučujem da slijedite ovu specifičnu verziju dijete s rajčicama. Kako bi se postigao najbolji mogući ishod, preporuča se ponoviti prva dva dana plana obroka nakon što završi peti dan.

Prvi dan

Za početak dana sa zadovoljavajućim, ali jednostavnim doručkom, možete uživati ​​u kombinaciji jedne kriške crnog kruha popraćene sočnom, zrelom rajčicom.

Kako biste utažili svoju glad brzim zalogajem, pripremite ukusnu salatu od rajčice od samo jedne rajčice, malo maslinovog ulja i malo začina po želji.

Prepustite se podnevnoj gozbi uz divan dodatak rajčice srednje veličine.

Da biste uživali u hranjivoj, ali jednostavnoj večeri, možete se odlučiti za kombinaciju dvije kuhane rajčice i tri mrkve srednje veličine.

Stigao je sljedeći dan.

Započnite dan odabirom hranjivog doručka koji uključuje nemasni jogurt.

Uživajte u prekrasnim okusima tople salate od rajčice koja sadrži dvije zrele rajčice, hrskavi krastavac, aromatičan luk, slane masline i izdašnu kapljicu soka svježeg limuna, savršeno začinjenu vašim omiljenim začinima.

Kada odlučujete o svom podnevnom obroku, razmislite o tome da uključite rajčicu srednje veličine kao zadovoljavajući i hranjiv izbor.

Da biste pripremili ukusnu juhu od rajčice za svoj večernji obrok, pomiješajte sitno nasjeckani luk, pastu od rajčice (odmjerite dvije žlice) i obilne dvije šalice vode. Pustite da smjesa lagano krčka na laganoj vatri, dodajući malo crnog papra i soli po ukusu.

Kad je stigao treći dan.

Za sadržajan doručak preporučuju se dvije kriške kruha.

Prepustite se ukusnom omletu za vrijeme ručka, napravljenom od kombinacije dva jaja i dvije savršeno zrele rajčice.

Kako biste utažili svoju glad brzim međuobrokom, prepustite se osvježavajućoj dobroti čaše soka od rajčice.

Prepustite se slatkim okusima dviju savršeno začinjenih rajčica za svoju večeru, omogućujući vam da uživate u personaliziranoj mješavini začina.

Kad je svanuo četvrti dan,

Za početak dana hranjivim, ali jednostavnim doručkom, možete uživati ​​u zadovoljstvu jedne kriške tosta uz zrelu, sočnu rajčicu.

Prepustite se zadovoljavajućem ručku s izdašnom porcijom od 2 ½ šalice besprijekorno pripremljenih i ukusnih rajčica.

Uživanje u jednoj rajčici može pružiti zadovoljavajuće i ispunjavajuće iskustvo međuobroka.

Da biste uživali u zadovoljavajućoj večeri, možete uživati ​​u porciji dvije zrele rajčice uz savršeno pečenu krišku mekane piletine, stvarajući jednostavan, ali divan obrok.

Došao je i peti dan.

Započnite dan divnim sljubljivanjem štruce kruha i revitalizirajuće čaše svježe iscijeđenog soka od rajčice, stvarajući istinski zadovoljavajući doživljaj doručka.

Prepustite se porcijom od dvije savršeno zrele rajčice kako biste obogatili svoj podnevni obrok.

Prepustite se užitku kratkog zalogaja kušajući dvije mrkve srednje veličine.

Priuštite si hranjivu večeru koja se sastoji od kuhanog krumpira, mrkve i rajčice. Slobodno dodajte začine kako biste podigli okus po svom ukusu.

Prilagodite dijetni jelovnik s rajčicama prema svojim željama i istražite uključivanje svoje omiljene hrane kako biste unijeli raznolikost u plan obroka koji se inače ponavlja.