“Moja sadašnja supruga je bila udata za mog starijeg BRATA i sa njim dobila dijete…”

Ovo je bez sumnje jedna prica koja je nevjerovatna. Moja supruga je bila udata za mog starijeg brata i to skoro tri godine i sa njim je rodila kcerku.

Ali situacija se desila takva da se on zaljubio u mene i shvatila sam da sam ja taj sa kojim ona zeli da provede cijeli svoj zivot i da samnom zeli sve i masta o tome.

Ja sm je odbijao mjesecima iako sam osjecanja prema njoj imao i to jaka. Ali onda sam odlucio da to prihvatim i tada sam osjecao sve sa njom.

Nakon par mjeseci je rekla da ce htio ja to ili ne da ona ipak napusti brata. Razmisljao sam danima i na kraju sam ja bio taj koji je napustio cijelu porodicu i sa njom sam otisao glavom i to u nepoznato.

Toliko me u dubini dusi bolilo sto sam ja izdao i osramotio sam cijelu porodicu a prije svega mog brata ali ja sam toliko uzivao sa njom toliko mi je prijala. Zivjeli smo skoro 6 godina skupa, ona je rodila mi troje divne djece a nismo nikada ni imali problema sa finansijama a sve je tako divno bilo a jedno jutro je samo nestala a mene je ostavila sa troje nase djece.

Ja sada  zivim sam, ja sam samohrani otac i skoro da mi je nemoguce da organizujem svoj zivot, jer je ona bila ta koja je donosila dosta vise novca nego ja. Na rubu sam egzistencije sam. Ne znam sta da uradim, akko da sredim zivot. OSjecam se kao da sam sam na svijetu, nikog nemam.