IZGUBIO JE ŽENU KOJU JE VOLIO VIŠE OD ŽIVOTA: 2 godine kasnije stiglo mu je pismo u kom je pisalo nešto nezamislivo…

Razarajući gubitak Brende, koja je podlegla raku jajnika 2001., ostavio je njezina supruga i sinove u stanju duboke tuge.

Samo 48 sati prije njezine smrti, Brenda je bliskoj prijateljici povjerila pismo s izričitim uputama da ga proslijedi radio postaji nakon što njezin suprug David otkrije novu ljubav.

Dvije godine nakon Brendine smrti, njezin je suprug razvio osjećaje prema Jane Abraham. Saznavši za to, Brendina bliska družica preuzela je na sebe i poslala pismo lokalnoj radio postaji.

Pozdrav, ja sam Brenda Šmic. U trenutku kad pogledate ovu prepisku, ja ću već preminuti od raka jajnika. Kada se pojavi povoljan trenutak, moj pouzdani pratilac će vam dostaviti ovu poruku…

Naložio sam joj da vam preda ovo pismo kada moj dragi suprug David krene naprijed u svom životu i nađe nekoga s kim ga želi podijeliti.

Proći kroz sve to za njega je nedvojbeno bio golem izazov. Međutim, potpuno sam uvjeren da će mu biti prioritet dobrobit naše obitelji i da će na kraju pronaći brižnog i suosjećajnog partnera koji će mu pomoći u odgoju naših dječaka. Siguran sam da će ona biti izvanredna osoba i duboko žalim što nisam imao priliku osobno izraziti svoje divljenje njenoj spremnosti da prigrli veću, proširenu obitelj s istinskom privrženošću, nepokolebljivom predanošću i bezgraničnim suosjećanjem.

Moja svrha ovog pisanja je izraziti svoju iskrenu želju za Davidom, našim sinovima i ženom o kojoj je riječ, zajedno s njezinom obitelji ako bude imala djecu. Od iznimne mi je važnosti da razumiju dubinu moje ljubavi prema njima i da čeznem za njima da pronađu utjehu u svijetu koji može biti silno bolan. Nadam se da će jednostavna usluga koju ću zatražiti imati dubok i trajan utjecaj na njihove živote, služeći kao podsjetnik da ću zauvijek ostati uz njih.

Šaljem svoje najtoplije želje ženi koju je odabrao David, neka ima divan dan i još fantastičniji vikend, prepuštajući se svakoj zamislivoj radosti. Ona to doista zaslužuje, ne samo zato što je bila maćeha puna ljubavi mojim dječacima, već i zato što je malenom Maksu pružila prijeko potrebnu majčinsku ljubav. Nadam se da uvijek nosi osmijeh, znajući koliko sam duboko zahvalan za sve što čini za našu obitelj. Ustrajnost će nedvojbeno dovesti do trijumfa. Hvala ti i volim te, tko god da si. Ovu srdačnu poruku prenio je renomirani portal “Fokuzz.com”.