Suzana Mančić se skinula u sedmoj deceniji! TIJELO BEZ FILTERA I UREĐIVANJA! “Sve staro, visi, kako je nije stid unučadi i djece…”

Suzana Mancic iako ulazi u sedmo desetjece ona svojim izgledom i dalje sve plijeni. Suzana je stakla slavu kao djevojka koju zovu loto djevojka. Suzana Mancic je sve ocarala svojom ljepotom a nakon toga i ostvarila se voditeljica i to jako uspjesno.

Voditeljica se nalazi na zasluzenom odmoru i to na moru a svoje pratitelje je odusevila sa velikim brojem slika i to u kupacem kostimu gdje se vidi njen izgled. Nakon sto se suncala na stijeni u rozom bikiniju ona je krenula da se kupa u vodi i da tu pronadje osvjezenje.

Ona je rekla i da je jako vazno da se sunca, Ona kaze da se naravno treba izbjegavati dugotrajno izlaganje vrucini i treba se poduzeti potrebne mjere pa cak i kada se nalazimo u hladu.

Medju komentarima je bilo “Prva dama” “zena sa bezbremenskom ljepotom” “cestitke sa svih strana” i svi su govorili da ima ljepotu koja je zadivljujuca i samo su to neki od primjera. Moramo da kazemo kako su neki govorili “Treba da se obuce, sramoti djecu i unuke…” “stara je jako i sve joj visi…”

“Jako volim svoje lice i nemam zelju biti bilo ko drugi. Svima onima koji su kritikovali moje odluke i govorili da sam plasticna mogu da kazem da sam dozivjela i sama kozmeticku transformaciju ali krajni rezultat je verzija same sebe.”