SLAĐA ALEGRO DOŽIVJELA JAKO VELIKU TRAGEDIJU! “Kada je on umro, dio nje je zauvijek otisao…”

Otac od pjevacice Sladje Alegro je oduvijek igrao jako bitnu ulogu u njenom zivotu i bez sumnje je bio velika podrska. Iako je u javnosti hvaljena kao jako dobra pjevacica, Sladja kao i svaki drugi pojedinac ipak svoj dio zivota i dio bola nosi na svojim ledjima. Njeni nastupi dinamicni i strastveni su postali jako aktivnti, radi vjencanja, krstenja i to tokom cijele godine. Ipak u svemu tome otac Sladje je bio njena velika podrska i snaga i njen pokretac.

Iako kada se pogleda lik Sladje je uvijek pozitivan bio ali tuga je prevladala i zauvijek obiljezilo njeno postojanje. Iako je slavna i muzika koja stvara je zaista dobra ona nije mogla jednosstavno da preboli i izlijeci se od preranog gubitka svog voljenog i jako bitnog u njenom postojanju roditelja. Ona govori dosta o svom zivot a jedne prilike su suze krenule kada je o tome govorila.

Najizazovnije iskustvo sa kojim sam se suocila jeste smrt mog oca. Tuga koja prati gubitak roditelja je bez premca jako tezak period. Osjecas se kao da je dio tebe zauvijek nestao i ostavio iza sebe veliku prazninu tugu i bol i ranu koja nikada zacijeliti nece.