“Nakon 4 godine braka otjerao sam SUPRUGU JER mi nije mogla roditi nasljednika…”

Otjerao sam suprugu nakon 4 godine braka nije mogla da ostane trudna i nije mogla da mi rodi nasljednika.Moji roditelji su toliko bogati i jednostavno od velikog znacaja je bilo da imam sina. U mojoj odluci da se razvedem imao sam punu podrsku od majke i mog tate. Iskreno ja sam je zaista puno volio ali tada nije bilo nekog drugog rjesenja. Ona je ubrzo nakon sto je otjerala, i od kada smo se razveli nasla drugog i jako je lijepa i nije joj to bilo tesko naravno. u kratkom periodu se udala i sada zivi u Svedskoj.

Ja dvije godine je nisam vidio ni ti bilo sta cuo za nju a onda sam je juce sreo u jednom gradu sa novim muzem kako guraju ni manje ni vise nego dupla kolica. Rodila je blizance i najgore od svega kada sam ih vidio kao da sam vidio svoju sliku iz djetinstva.

Kroz glavu mi je proslo da je mozda otala trudna kada sam je otjerao i zastao sam da je upitam a ona je tada samo okrenula glavu na dugu stranu pa prosla pored mene kao da me ne zna nikako . Ne mogu da vjerujem da j tako okrutna i nakon 4 godina zabavljanja i 4 godine braka ipak su to godine kako smo bili skupa.