ZBOG JEDNE NAMIRNICE RASTE STOMAK: Evo zašto žene muku muče sa KILAŽOM I CELULITOM, Dr. Filgud savjetuje da izbacite ovu namirnicu iz jelovnika

Poznati medicinski stručnjak dr. Saša Plećević, poznat i kao dr. Filgud, nedavno je postigao revolucionaran napredak u otkrivanju korijenskog uzroka celulita, raširenog problema među ženama diljem svijeta. Ovo izvanredno otkriće ispunjava pojedince revitaliziranom nadom i pruža neprocjenjive smjernice za učinkovito rješavanje ovog estetskog problema.

Celulit, koji se obično naziva efektom “narančine kore”, problem je koji utječe i na izgled i na zdravlje. Manifestira se kao udubljenja na površini kože zbog nakupljanja masnog tkiva ispod. Iako ne predstavlja značajne zdravstvene rizike, celulit može uvelike utjecati na samopouzdanje i emocionalno zdravlje.

Bez obzira na dob ili tjelesnu težinu, celulit je prevladavajuće stanje koje pogađa otprilike 90% žena. Genetski čimbenici igraju značajnu ulogu u njegovom razvoju, no važno je razumjeti da celulit nije samo kozmetički problem. Često je isprepletena s izborom prehrane pojedinca i cjelokupnim životnim stilom. Alarmantno otkriće koje je istaknuo dr. Filgood je visok sadržaj šećera u ovom specifičnom soku, koji iznosi nevjerojatnih 12 grama na 100 ml. Kako bi spriječile nastanak celulita, ženama se savjetuje izbjegavanje gaziranih sokova jer pridonose njegovom napredovanju.

Dr. Filgood tvrdi da se konzumacija ovog soka može izjednačiti s unosom šest kocki šećera. Šećer je glavni protivnik u borbi protiv celulita. Pretjerana konzumacija šećera rezultira njegovom transformacijom u mast unutar tijela, što u konačnici uzrokuje nakupljanje masnoće ispod kože i posljedičnu pojavu celulita.

Ključno je priznati specifičnu opasnost povezanu s gaziranim pićima, s obzirom na njihov značajan sadržaj šećera i aditiva koji pogoršava problem. Štetan učinak gaziranih pića nadilazi njihovu povišenu razinu šećera. Nadalje, ova su pića prožeta kofeinom i fosfornom kiselinom, a oboje mogu pridonijeti dehidraciji. Dehidracija, pak, smanjuje elastičnost kože i povećava rizik od stvaranja celulita.

Štoviše, uključivanje umjetnih zaslađivača i aditiva poput boja u gazirana pića može imati negativan učinak na naše opće dobro. Kako bismo spriječili nastanak celulita, neizostavno je izbaciti gazirana pića iz dnevne prehrane. Zamjenom ovih napitaka vodom, biljnim napitcima i svježe cijeđenim sokovima možete uspješno smanjiti unos šećera i poboljšati stanje svoje kože. U borbi protiv celulita ključno je pridržavati se nutritivne dijete koja uključuje dovoljnu količinu vlakana, voća, povrća i proteina.

Smanjenje celulita može se postići pridržavanjem ciljanog plana prehrane koji potiče smanjenje masnoće i poboljšava protok krvi. Neophodno je nadopuniti ovaj pristup prehrani dosljednim režimom vježbanja koji uključuje i kardiovaskularne vježbe i trening snage. Ova snažna kombinacija olakšava učinkovito sagorijevanje masnoća i jačanje donjih mišića, što rezultira vidljivim smanjenjem celulita.

Kako bi se održala sposobnost tijela da izbaci toksine i održala gipkost i hidratacija kože, bitno je održavati optimalnu razinu hidratacije. Uključivanjem različitih metoda poput masaže i odabirom tretmana poput limfne drenaže, vidljivost celulita može se učinkovito smanjiti. Nadalje, korištenje krema i losiona koji sadrže kofein i retinol može dodatno pojačati željene rezultate. Za uspješnu borbu protiv celulita nužan je cjelovit pristup. Prema riječima dr. Filguda, ovaj pristup uključuje modifikacije prehrane i izbjegavanje gaziranih pića. Mnoge su žene svjedočile značajnim poboljšanjima i smanjenju izgleda celulita pridržavajući se njegovih preporuka i prihvaćajući holističkiji način života.

Ključno je upamtiti da svaka osoba posjeduje jedinstven tip tijela, a postizanje željenih rezultata zahtijeva nepokolebljivu predanost i ustrajnost. Uključivanjem ovih preporuka u svoj dnevni režim, možete se učinkovito boriti protiv celulita, a istovremeno poboljšati svoje cjelokupno blagostanje i energiju. Kad vas uhvati želja za gaziranim sokom, dame, poslušajte mudar savjet dr. Filguda i odlučite se za zdravstvenu alternativu. Bez sumnje, vaše fizičko zdravlje će imati velike koristi od ovog izbora.