RUSKI PSIHOLOG TVRDI DA MUŠKARCI GUBE GLAVU ZA ŽENAMA KOJE IMAJU OVU OSOBINU: Ni lepota, ni pamet, ni stil, evo šta ih kupuje

Prema poznatom ruskom psihologu Mikhailu Labkovskom, posjedovanje jednog atributa kod žena, točnije samopouzdanja, posjeduje sposobnost izazvati stanje ludila kod svakog muškarca. Dr. Labkovsky tvrdi da postoji uvjerenje među podskupinom žena da se neprestano moraju kititi ekstravagantnom odjećom, kozmetikom i otkrivajućim odjevnim predmetima kako bi osigurale obožavanje muškarca.

S druge strane, muškarac s jakim osjećajem samopoštovanja neće osjetiti privlačnost prema ženi kojoj nedostaje samopouzdanja. Dr. Labkovski tvrdi da su najprivlačnije žene one koje sebe iskreno cijene. Psiholozi su utvrdili da su žene koje se prilagođavaju društvenim očekivanjima i očajnički traže mušku pozornost osuđene na razočaranje u potrazi za idealnim partnerom.

Težnja za ugađanjem drugima na uštrb vlastite sreće uvijek će biti manjkava od istinskog ispunjenja. Unatoč njezinim neumornim nastojanjima, koja su uključivala pridržavanje strogih dijeta, podvrgavanje kozmetičkim zahvatima, primanje injekcija, ugradnju kose, pa čak i pribjegavanje operaciji, djevojčina neumorna misija da maksimalno poveća svoju privlačnost muškarcima na kraju ju ostavlja iscrpljenom.

Prema članku u časopisu “Stil”, Labkovski tvrdi da će te žene nailaziti na stalne izazove u privlačenju kompatibilnih partnera zbog negativnog dojma koji ostavljaju. Neizbježno će ih njihovi sadašnji poznanici napustiti zbog mlađih, privlačnijih žena, ostavljajući ih da se kreću putem samoće. Mihail Labkovski ocrtava dvije ključne faze koje dovode do toga da muškarci ženu doživljavaju privlačnom.

Za početak, bitno je da posjeduje istinsko samopoštovanje. Osim toga, mora pokazati strpljenje u iščekivanju divljenja svojih vršnjaka. Ključni element u ovoj jednadžbi je autentično njegovanje ljubavi prema sebi, jer ono čini mišljenja drugih beznačajnima. BONUS Ovaj uradi sam recept za sok od višanja nezaobilazan je dodatak svakom kućanstvu, revitalizirajuća alternativa bez konzervansa. Domaći sok predstavljen ovdje sažima samu bit dobrobiti.

U vrućim ljetnim mjesecima sok od višanja je nezaobilazan napitak u svakom srpskom domaćinstvu. Postala je duboko ukorijenjena tradicija za obitelji da cijelo ljeto pune svoje hladnjake domaćim sokom od višanja. Ako želite pripremiti sok od višanja, na raspolaganju su vam razne tehnike. Za najoptimalnije zdravstvene dobrobiti, preporučujemo pristup bez konzervansa.

Za pripremu domaćeg soka od višanja potrebni su vam sljedeći sastojci: 3 kilograma višanja, 1,5 litara vode i 40 grama limunove trave. Navedite mjere u litrama za tekućinu i kilograme za šećer potreban u ovom receptu. Možete li također podijeliti postupak korak po korak za pripremu soka od višanja kod kuće?