Sve je pokazivalo na BAJKU SA DIVNIM I SRETNIM KRAJEM: Par se razveo, Kemiš priznao svoju grešku! (FOTO)

Prije dosta godina desio se razlaz Vesne Zmijanac i Kemisa. Ali oduvijek je u javnosti kruzila prica da je sma Zorica ta koja je bila kriva za njihov razvod, ali istina je sasvim druga. Kemis je raskinuo vezu sa Vesnom nakon sto je saznao sve o njenoj navodnoj nevjeri. Nakon razvoda napisao je i javno pismo koje je bilo zaista opsirno i sve objasnio u vezi njihove odluke i pokazao sve dokaze koje je skupio.

Dragan Stojkovic Bosanac, Tahir Turkalic i ja smo dugo godina imali vezu i kao dobre kolege i prijatelji. Mi smo imali viziju da napravimo transformaciju na podrucju narodne muzike. Kako smo oduvijek imali super saradnju pozvao sam Dragana Stojkovica Bosanca da sa svojim muzickim umjece pomogne i supruzi Vesni Zmijanac. Razvod Kemisa i Vesne je uslijedio nakon odnosa koji se tada desio.

Svo to vrijeme kod nas je bio Dragana u kojeg sam zaista imao povjerenje jer se nikada nije mijesao u moj odnos. No kasnije saznajem da je bio sa Vesnom u vezi i nakon razvoda njihova veza se nastalja. NAkon sto sam otkrio mnogo dogodovstina koje su se desilo donio sam odliku da se svaki kontakt sa Vesnom prekine.