“Momak i ja smo rodbina, 4,5 koljeno PRIJE VJERIDBE SMO URADILI NALAZ KRVI PA SAZNALI NESTO STRASNO!”

Momak i ja smo neka daljna rodbina i to smo znali. Mozda smo jedno 4,5 koljeno i onda smo mi prije vjeridbe odradili nalaze krvi i nakon svega utvrdili smo da nasa krv se ne podudara jer to ne bi bilo nimalo dobro za nase potomke. Rezultati su pokazali da nismo u krvnom srodstvu ali se ispostavilo isto tako da je moj momak sterila i da nikada necemo moci da imamo djece.

To je zaista veliki sok bio za nas oboje. Prije dan on je odlucio da otkazemo vjeridbu i da prekine samnom jer je govorio da sam ja zasluzila da nadjem sebi nekog sposobnog muskarca a ne invalida kako je sam sebe zvao jer ce on isto da nadje sebi nekog kao sto je on. Nisam mogla da vjeruje da m ije to rekao onda sam u ja rekla:

“Vidi “invalidu” iduci vikend se necemo mi vjeriti jer je jedini razlog to sto cemo se vjencati i nikada vise nemoj da bi za sebe rekao da si nesposoban i invalid.” On j e toliko zbunjen bio radi toga i niej mogao da vjeruje da sam mu to rekla, i onda je plakao kao malo dijete.”

Mladi smo oboje imamo 28 godinaa i u braku smo 3 godine te skupljamo novac i trazimo nacin d sto prije dodjemo na donatorsku oplodnju. Nije lako jer i svi znate kako ej to u nasoj zemlji ali se nadamo  cemo se boriti svaki dan i da cemo se ostvariti kao roditelji i tako cemo da zacinimo nasu ljubav i da cemo imati sretan brak. Pomolite se za nas i sjetite se da i mi svoju srecu nadjemo.