Majka mi je stalno trubila da ostavim suprugu jer ne može da ima djecu. (FOTO)

Mi smo 10 godina se trudili da dobijemo bebu ali nije bilo uspjeha. Nije bilo do mene tada vec do moje supruge i moja majka je pokusavala mnogo da govori da je trebam ostaviti jer je ona po njenom “jalova” i da sebi treba da nadjem zenu koja ce mi roditi djecu dok ja jos uvijek mogu. Jako sam oduglovacio jer jako volim suprugu a ona je ona prosle godine ostala trudna i to dvojke.

 

Prije dva mjeseca se porodial i rodila dvije djevojcice”nazalost” Na zalost jer sam se ja do zadnjeg dana nadao da ce barem jedna beba da bude musko i da cu konacno i ja imati nasljednika ali uzalud moja nada. Kada je majka cula da su to djevojcice rekla mi je KAO DA I NISI POSTAO TATA A DOBIO SI BLIZANCE. Istin tako i jeste jer ce svo ovo moje imanje da ostane zetovima a moje prezime ce se ukinuti a moja porodica koja zivi 100 godina ce da nestane.

Dugo sam zaista razmisljao i odlucio sam da bi bilo najbolje da podnesem papire za razvod i da pokusam i sa nekom drugom i mladom da dobijem nasljednika. Imam 43 godine i jos uvijek mogu da stignem a mi smo toliko ugledni i bogati da nece biti problem da dodje mlada i lijepa i zdrava djevojka. prije vjencanja majka mi je rekla da ce da vodi snajku da vidi da li moze da ima djece a ne da bude jalova kao sadasnja zena mada je i ona rodila ali za nju kao da nije. Sve bi bilo dosta drugacije da je barem jedna bea musko!