Srpkinja udata za šejka iz Dubaija- rodila mu troje djece- IMA PARA DA NE ZNA ŠTA ĆE SA NJIMA! “Ovo svako jutro radi, živi u velikoj zabludi…”

Kada se spomene i novac i brak jasno nam je da se veliki broj djevojaka udaje iz interesa  i udaju se samo da ne rade i da imaju mnogo novca za sve svoje prohtjeve i zahtjeve. Za koga se udale i kako se izgleda i cime se bavi nju tu ne zanima sve do izdrzava nju i ispunjava joj sve zelje. Mnogo zena glumi ljubav da bi imali zivot iz snova. Da li ste vi imali priliku da upoznate nekog takvog.!

Mi danas za vas donosimo pricu o Srpkinju koja se u Dubaji udala i to ni manje ni vise nego za pravog sejka. Ona je u tom braku rodila mu troje djece i svoj zivot zauvijek osigurala ali i djeci ali ono sto se n zna jeste da ona to radi za platu ali i da zeli sve to.

Za nju je to posao kao i svaki drugi pocinje joj oko 7 sati i radi do tri sata naravno da bi dobila platu. Mnogi se pitaju zasto je to uradila zar nije mogla da zivi zivot ovdje? Za medije je rekla da zivi normalan zivot samo koji je dosta bolji i laksi.