Supruga našeg poznatog pjevača uhvaćena na ulici- ŠTA JE OVO, KAO DA MU JE MAJKA! “Gdje su mu oči bile kada se zenio….””

Svi mi znamo kada se spomene Zdravko Colic da je to osoba koja se smatra nasom najvecom pjevackom zvijezdom sa Balkana, da li se slazete sa nama? Od samog pocetka karijere je dobio mnogo simpaija od publike kako i sm kaze slusaju g djeca o d7 pa sve do kasnih godina koji imaju i 77 godina i on smatra to svojim velikim uspjehom.

Zdravko je cesto govorio da je 20 godina u sretnom braku te da iz tog braka ima dvije kcerke predivne a sada su mediji imali priliku da slikaju njegovo suprugu Aleksandru na ulici i svi se pitaju pa gdje su mu oci bile kada se zenio. Komentari su bili slicni i niko ne moze da vjeruje da mu supruga izgleda ovako jer je jako stgara pa su  se pitali gdje su  mu oci

 

 

jedno je sigurno a to da su jako sretni u braku da se vole i postuju a jedna zena je jedna od onih koja ne boluje od sredjivanja i operacija a isto tako nije ljubitelj eksponiranja u medije.