Anastasija Ražnatović potvrdila predivne vijesti: SREĆNA sam sto nakon 2 godine dolaze ne jedna nego dvije radosti

Mlada Anastasija Raznatovic sada sa sigurnoscu moze da kaze da je ovo za nju bila nezaboravna godina i da je zaista sjajna bila u dosta tog. Krajem maja se udaje za svog dugogodisnjeg partnera Nemanju Guelja i tada je ponijela i sluzbeno prezime Gudelj. Ceremonija je bila intimna i odrzana je u vili Raznatovic u krugu bliskih ljudi.

Par se vjencao u crkvi prosle godine uz romanticne zaruke koje su bile u Sevili i tu su bili smjesteni.

Suska se da bi suproznici se uskoro mogli preseliti iz SPANJOLSKE na neki drugi kontinent jer sada se pojavila vijest da je nas nogometni reprezentativac dobio pooziv da se pridruzi kampu Al Sahabaaba.

Sada ostaje pitanje u zraku da li je Nemanja odlucio da prihvati tu ponudu sa tim da li ce Anastasija da ubuduce boravi u Saudijskoj Arabiji. Ali u medjuvremenu stizu jako lijepe i pozitvne vijesti za njih i njihovu porodicu.

Nakon 2 godine pauze odusevjana sam sto mogu da kazem da ce uskoro da budu podijeljene dvije nove pjesme rekla je mlada zvijezda.

“Povjerit cu vam se jer se dugo vremena spekulise da je jedna pjesma duet a ono to mozda ne znate jeste da je jedna solo a mozda tu budu i dvije. U sebi nosim dvije ljubavi koje cu da dam vama…”