Konačno blista pored partnera koji ide uz nju- OVO JE MELININ NOVI DEČKO, SVI GA DOBRO ZNATE

Novi partner Meline Džinović je jako atraktivan i jako je imucan i poznat svima. U martu kao bomba je odjeknula vijest da se Melina Dzinovic odlucila razvesti od Harisa Dzinovica sa kojim je brak trajao to jeste odnos vise od dvije decenije. U to vrijeme pojavile su se glasine da je kreator pjevacicu ostavio i to radi drugog muskarca sto je pokrenulo znatizelju koji je to novi decko od Meline DZinovic i kako je uspio da je osvoji.

Ranije je dosta govorila da je u svojim vezama ona ta koja je sklona da se raspituje o odgoju u patrijarhalnoj sredini, a dok je Haris nekoliko puta rekao da kod njih vlada patrijarhalna dinamika gdje je muskarac taj koji je autoritet i raspituje se o svemu.

Melina svog partnera drzi potajno no sve se cini da je ovaj novi muskarac je natjerao da u potpunosti zaboravi kakve je to osjecaje imala prema Harisu.

Svima je jasno da je brak Meline i  Harisa izgubio sjaj i da se pocelo odavno nagadjati kada bi to moglo da dodje do kraja to jeste raszvoda. Iako se odnos poceo kvariti i prije nego li je napustila porodicni dom uspjesno se krilo pravi razlog razvoda a to je novi muskarac kojeg je upoznala prosle godine.