Jana ne može da se pomiri sa teškim gubitkom- “ZDRAV I PRAV JE BIO, MOJ DEČAK-DUŠA ME BOLI.”

Kada se spomene njeno ime ona se vazi za jednu jako aktraktivnu i po mnogima bogatu pjevacicu. Dugi niz godina je jako popularna i posebno u dijaspori. Ponosi se i brakom koji njeguje od 2005 godine i jako je sretna i ispunjena. Sa suprugom Ivanom ima kcerku, Kristinu koja je njeno svjetlo.

Ali njen zivot nije samo radost i melodija. Nazalost prije tri godine ojevacica se suocila sa velikim gubitkom koje ni dan danas ne moze da prihvati ni ti moze da o njemu javno govori.

Ja sam i dalje u procesu lijecenja od najvece tragedije koja nam se desila. rekla je Jana za intervju. Bane nije bio samo sin od moje sestre on je bio kao moj sin. Odgajan je svo vrijeme uz nas. Ja mu nisam bila samotetka nego sam bila i majka.

Bio je djecka pun srece, zdravja. Kaf nikada nije bila dio njegove rutine i nisam sigurn da li je uopste popio jedno pivo godisnje a kamoli nesto drugo. Govorila je o uvjetima na koji nacin je njegova smrt se desila, njen bratic od samo 33 godine.

Imao  je tada visak kilograma i dobiaj i koronu. NAkon sto je posjetio ljekara dobio je antibiotik ali nije moglo da  bude bolje. Ljekar mu je savjetovao da ostane u bolnici a on iako je bio lose i sma je shvatio da bude. Stanje mu se naglo pogorsalo i umro je. Na respiratoru je bio samo jedan dan. Vjerujem da mu srce nije bilo u dobrom stanu.  Dok je Jana bila na turneji u Americi saznala je za to.