Nakon zvaničnog razvoda, muž je rekao sada već svojoj bivšoj supruzi da napusti odmah..

Nakon sto se desio zvanican razvod suprug je svojoj bivsoj supruzi do nekoliko dana da bi se ona iselila.

Prvi dan joj je bio najtezi jer ga je provela pakujuci svoje stvari u kutije, sanduke ali i kofere, tada jako bijesna na sve oko sebe.

Drugi dan je pozvala radnike iz agencije za selidbu da bi odvezli sve njene stvari tada.

Treci dan je sjela za divni sto koji je bio u trpezariji da bi poslednji put upalila mirisne svijece, da pusti sebi laganu muziku uz skampe, kavijar i bovu sardonea.

Kada je zavrsila proces odmora, obisla je svaku prostoriju i stavila nekoliko ljuski od skampe koje su bile premazane kavijarom unutar svake supljine od zavjese.

na kraju je ocistila kuhinju i sve sredila.

Nesto kasnije bivsi suprug stize sa svojom novom dragom. Sve je bilo savrseno uradjeno i mirisalo je na cisto. KAsnije malo po malo kuca je pocela da se cuje to jeste sve vise je smrdila. Njih dvoje su pokusali sve cistiti prati i provjetravati kucu. Svaki otvor za ventilaciju je bio provjeren da nije neka crkotina, a  tepisi ocisceni sa parom.

Mirisi su bili postavljeni svuda po kuci. Bila je i firma za unistavanje stetocina i insekata i plin je stavljen u vodovodne cijevi na nekoliko dana a oni su za te dane morali da napuste kucu i usput mnogo platiti postavljanje novog tepiha od vune.

Ljudi su prestali da ih posjecuju. Agencije za popravke su odbili da rade vise na kuci. Pomocnica je isto dala otkaz. Na kraju nisu mogli da podesu taj smrad i odlucili su se preseliti. Nakon mjesec dana smanjila se vrijednost kuce za 50 posto jer nisu mogli da nadju kupca za tu smrdljivu kucu. Vijest se prosirila pa nisu htjele ni agencije da rade sa njima i na kraju su podigli veliki kredit i kupili novu kucu.