“Ja bez tebe živim sam, živim sada uzalud…” PRVU PJESMU OBJAVIO ENES NAKON SMRTI SINA- STIHOVI KIDAJU! TUGA

Godinu dana od smrti sina Armina pjevač Enes Begovic odlucio da se vrati sada sa novom pjesmom “Dalje moram sam” To je pjesma koja izaziva suze kod slusatelja nakon prvogg slusanja. Iaku stihovi ne pokazuju otvoreno pjevačevu tugu ali je ovo duboko emocionalno dovelo do toga i protumaceno da je posvetio pjesmu sinu.

Moram da se suocim u zoru sa tvojom odsustnosti nastojeci da dam sve od sebe. Cessto se spominje da svaki novi pocetak nosi i svoj izvor, Iskustvo zaljenja sama bez tebe cini mi skroz besmisleno su inace osjecaji koji odjekuju u refreni ove nove pjesme. Enes je ovu pjesmu odlucio da izvede prosle nedelje na festivalu Ilidza gdje je i sam kompozitor rekao da je njevova izvedba rasplakala publiku.

Enes je odlucio da srdacno izvede novu pjesmu MORAM DALJE SAM koja je izazvla velike emocije a pubika je sa suzama u ocima ovo slusla. Sam Enes kaze da je ovo pjesma koja je dirljiva.Dok je i on sam pjevao suze su tekle niz lice svima u publici. Da napomenemo Enesov sin je preminuo u 29.godini zivota.