Blago onome ko njih oženi: Ovo su tri najbolje žene po horoskopu!

Ovog vikenda za vas smo pripremili uzbudljivu temu koja se fokusira na dinamiku između muškaraca i žena. Konkretno, raspravljat ćemo o astrološkim znakovima koji su posebno prikladni za brak, ističući sljedeće žene koje su odličan materijal za brak. One su brižne majke i divne supruge…

Žene povezane s horoskopskim znakom Rak daju prednost svojoj obitelji iznad svega, često zanemarujući vlastite potrebe u tom procesu. Njihov inherentni poriv da njeguju ugodnu atmosferu, u kombinaciji s nepokolebljivom odanošću, navodi ih da brzo nakon vjenčanja stvore sigurno i njegujuće utočište za svoje najmilije. Nakon prvih susreta, menadžeri Djevice mogu pokazati snažnu želju za kontrolom, ukorijenjenu u njihovoj perfekcionističkoj prirodi, što može predstavljati značajan izazov. Ipak, kada si dopuste da budu ranjivi, svim srcem se posvete partneru. Iskrenost i jednakost imaju ogroman značaj za Djevice, budući da su te osobine presudne za njihovu duboku sreću u vezi, osjećaj koji se odražava u njihovom partneru.

Lav je poznat kao duboko odan prijatelj koji pouzdano podržava svog partnera. Ova nepokolebljiva odanost očita je u njihovim vezama, gdje je održavanje plamena živim i obasipanje svoje drage osobe obiljem ljubavi i dalje glavni prioritet. Bez obzira na izazove koji se pojavljuju, Lav je spreman uložiti znatne napore kako bi zaštitio i pomogao svojim voljenima. S dolaskom proljeća brojni horoskopski znakovi doživljavaju zapaženu fazu transformacije. OVAN Život se odvija kroz istodobna događanja.

Očekujte značajan napredak i za sebe i za one koji su vam bliski. Dok prolazite kroz brzu transformaciju, može biti izazovno potpuno shvatiti te promjene unutar vašeg fizičkog bića. Nedavna pomrčina Mjeseca u Vagi rezultirala je prekidom ili prosidbom, ne ostavljajući prostora za kompromis. Bez obzira na to što se dogodilo, vaša pozornost prema odnosima se pomiče, a ovaj mjesec pruža priliku da poboljšate svoju sposobnost da jasno artikulirate svoje želje. Konjunkcija Jupitera i Urana 20. trebala bi potaknuti značajnu “kulturnu promjenu”, utječući na to kako upravljate svojim vremenom i financijama. Za BIKA, mjesec travanj obećava niz aktivnosti koje se tiho odvijaju.

Kako vaša sezona počinje, osobito nakon Venerinog ulaska u vaš znak 29. travnja, doživjet ćete osjećaj revitalizacije, osjećat ćete se dobro hidratizirano i potpuno opremljeni da se uhvatite u koštac sa sljedećim velikim izazovom koji život predstavlja. Pun Mjesec u Škorpionu 23. označava vrhunac vaših intimnih odnosa. Bez obzira na status vaše veze, ovo će razdoblje pojačati vašu svijest o dinamici davanja i uzimanja u vašem životu. Budite oprezni sa svojim financijama ovog mjeseca, jer retrogradni Merkur u vašoj podsvijesti može dovesti do impulzivnog trošenja. BLIZANCI Pripremite se, Blizanci, za travanj ispunjen mnoštvom sastanaka. Istodobno usklađivanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti omogućit će vam da otkrijete pravu bit vaše zajednice i sustava podrške koji vas okružuje.

Prošla godina donijela je izazove u vaše romantične napore, ali svibanj donosi priliku za obnovu i povratak optimizma. Jednostavno izdržite do tada. Pomrčina Sunca 8. predstavlja izvrstan trenutak za pokretanje novog pothvata ili povećanje zarade kroz vaše strasti. Za RAKA, travanj će biti usredotočen na značajan napredak u vašoj karijeri. Pomrčina Sunca u Ovnu 8. će ispuniti želju vezanu uz vaš profesionalni put, dok će prvi dani u mjesecu biti posvećeni obilježavanju ovog značajnog postignuća.

Doživljaj ograničenja unutar veze može dovesti do pojačane napetosti, što potencijalno može rezultirati značajnim pomakom ili odlukom o potpunom prekidu veze. Kako postignete ključne prekretnice u svojoj karijeri, vjerojatno će uslijediti financijske nagrade. Iako je uzbudljivo dobiti priznanje za svoju vrijednost, snalaženje u priljevu resursa koji dolazi s vašim uspjehom može biti neodoljivo. LAV U posljednje vrijeme čini se da se osobni prostor koji zauzimate znatno smanjio. Prijatelji su krenuli novim putevima u svojim životima, poput braka, selidbe, promjene u karijeri ili osnivanja obitelji. Presudno je priznati da ovaj osjećaj praznine koji osjećate zapravo čisti put vašoj nadolazećoj avanturi.

Ključno je suočiti se sa svim temama koje ste zaobišli u svojoj vezi, bilo da to uključuje raspravu o granicama, odgađanje otvaranja zajedničkog bankovnog računa ili osjećaj oklijevanja oko definiranja prirode veze. Retrogradna faza Merkura služi kao prilika za procjenu vaše financijske situacije, osobito kada je u pitanju planiranje budžeta za avanturističko putovanje ili obrazovni pothvat. DJEVICA, zaokružite 20. u ovom mjesecu na svom kalendaru, jer najavljuje uzbudljive događaje u vaš romantični život, vođen kozmičkom vezom između Jupitera i Urana. Pripremite se za značajan pomak u vašim intimnim odnosima i obiteljskoj dinamici.

Mogli biste susresti izuzetno izvanrednu osobu, naizgled kroz magiju, koja će vas navesti da se oprostite od svog prethodnog načina života. Tijekom cijelog mjeseca pomrčina i retrogradni Merkur tjerat će vas na suočavanje s dugovima i odgovornostima. Iako bi istovremeno rješavanje svih vaših financijskih obveza u početku moglo djelovati zastrašujuće, osjetit ćete olakšanje nakon što hrabro odlijepite metaforički flaster. VAGA U ovoj ekspanzivnoj atmosferi, svi oblici intimnosti su spremni za poboljšanje i rast.

U posvećenom partnerstvu, ovaj mjesec može donijeti oživljavanje entuzijazma koji podsjeća na rane dane kada je žudnja za fizičkom intimnošću bila neutoljiva. Tko može reći da takva radost ne može potrajati? Usklađivanje Jupitera i Urana 20. travnja označava značajnu “kulturnu promjenu” u pogledu vaših dugova, zajedničkih resursa i nezarađenog prihoda. Ovaj nebeski događaj signalizira početak novog poglavlja u vašem odnosu s prosperitetom i suosjećanjem. STRIJELAC: Ljubav prožima atmosferu ovog mjeseca.

Na društvenim okupljanjima samci mogu sresti nekoga koga prepoznaju, što može pojačati privlačnost. Za pojedince u predanim partnerstvima, razdoblje retrogradnog Merkura nudi idealnu priliku za ponovno rasplamsavanje strasti i istraživanje novih načina da cijene jedno drugo društvo. Bilo da kupujete dom, posjećujete obitelj ili hitno tražite novi stan, znatan dio vaših financijskih sredstava obično je usmjeren na izgradnju ili renoviranje vašeg životnog okoliša.

Sredinom mjeseca javlja se ključni trenutak kada morate procijeniti isplati li se nastaviti trošiti preko svojih financijskih granica samo radi udobnosti. JARAC Početak velikih promjena u vašoj osobnoj i poslovnoj sferi rezultirao je osjećajem nelagode. Kao rezultat toga, rješavanje svakodnevnih obaveza postalo je prilično izazovno. Dok obično s lakoćom prihvaćate izazove, onima u vašoj blizini teško je prilagoditi se sadašnjim okolnostima.

Rješavanje potreba drugih bez opreza može rezultirati osjećajem umora. Izuzetno društvena večer očekuje se 23. travnja, kada se podudara s Punim Mjesecom u Škorpionu. Ovo posebno doba godine daje samcima izvrsnu priliku za stvaranje novih veza. Unatoč tome, ključno je izbjegavati angažman s nekim tko ne uspijeva istinski zaokupiti vaš interes.