Nazivaju ga prirodnom “VEŠ MAŠINOM” za jetru: 2 kašike ovog napitka dnevno, jetra radi kao kod dvadesetogodišnjaka i holesterol je normalan!

Davanje prioriteta zdravlju jetre ključno je svakodnevno. Ovaj organ učinkovito radi svaki dan, osim kada nezdrava prehrana ili konzumacija alkohola doprinose štetnom načinu života; također nosi dodatne značajne odgovornosti. Tijekom faze assim que od vitalne je važnosti eliminirati zrak i toksine povezane s bakterijama i virusima prisutnima u okolišu.

Domaći napitak opisan u nastavku može pomoći u jačanju jetre i bržoj regeneraciji ovog važnog organa. Evo dvadeset tipičnih pokazatelja preopterećenosti pečenjem: niska energija, glavobolje ili migrene, bolovi u mišićima, zaboravljivost ili poteškoće s fokusiranjem, refluks kiseline, nesanica, hormonska neravnoteža, autoimuni problemi, kožna oboljenja kao što su akne, depresija, alergeni, nadutost, halitoza, težina povećanje, kemijska osjetljivost, sporo zacjeljivanje rana, dijabetes, visoki krvni tlak, problemi s mjehurom i juvenilna hormonska neravnoteža.

Da biste napravili učinkovit napitak za detoksikaciju jetre, počnite iscijediti sok iz pola limuna. Ovaj sok pomiješajte sa žlicom hladno prešanog ekstra djevičanskog maslinovog ulja, pa smjesu konzumirajte. Preporučuje se piti ovo svakodnevno.

U idealnom scenariju, ovaj bi zadatak trebao biti dovršen ujutro. Slika: Utjecaj i svojstva limunova soka na zdravlje jetre: Limun obiluje vitaminom C, antioksidansom koji se nalazi u tijelu. Ovaj vitamin štiti stanice od bakterija, virusa i toksina. Osim toga, limun pomaže u probavi i pridonosi detoksikaciji jetre.

Istraživanje objavljeno u European Journal of Nutrition 2002. godine otkrilo je da se razina kolesterola u krvi i jetri može smanjiti pomoću limuna. Daljnje studije pokazuju da osobe s masnom jetrom mogu pronaći prednosti u korištenju netretirane limunove kore. Najbolja ilustracija toga je čišćenje maslinovim uljem.

Time se nude razne zdravstvene prednosti, uključujući podmazivanje probavnog trakta, što posljedično potiče zdrav rad crijeva. Uključivanje ekstra djevičanskog maslinovog ulja u dnevne obroke pomaže tijelu u eliminaciji štetnih toksina i pročišćavanju jetre. Istraživanje provedeno 2010. pokazalo je da maslinovo ulje služi kao učinkovita metoda za detoksikaciju ugrožene jetre, a istovremeno pruža zaštitu od toksičnih tvari.

Imajte na umu da najveće prednosti detoksikacije proizlaze iz ekstra djevičanskog, hladno prešanog maslinovog ulja. Prema riječima gospođe Evke, ovaj je napitak iskusila u vrijeme kada je imala najveću razinu kolesterola, zbog čega je osjećala uporni umor i osjetan nedostatak energije.

Naišao sam na podatke koji upućuju na to da bi problem mogla biti izvučena jetra. Nakon što sam se klonio pržene i masne hrane, zaključio sam da su moji nezadovoljavajući rezultati uzrokovani iscrpljenom jetrom i odlučio sam uzeti ovaj lijek. Moje razine kolesterola bile su normalne tijekom nekoliko pretraga i svi su rezultati bili izvrsni. Ako se ne osjećate dobro, možda bi vam ovaj jednostavan recept mogao biti od koristi.