NIKADA NIKOME NEMOJTE DAVATI OVE 3 STVARI IZ KUĆE! Zbog toga vam odlazi nafaka i sreća iz kuće

Kako biste poboljšali svoju financijsku situaciju, uzmite u obzir ovih deset prijedloga:

1. Kada biste trebali zatražiti zajam i tražiti povećanje plaće?

Za optimalne rezultate zatražite povišicu srijedom tijekom dana. Utorkom se suzdržite od posuđivanja novca prijateljima i poznanicima. Tradicionalna vjerovanja sugeriraju da se zajmovi daju ujutro, jer financijske transakcije koje se obavljaju navečer ili noću mogu dovesti do nesreće. Ograničite učestalost zahtjeva za zajam i nastojte češće pružati pomoć onima kojima je potrebna. Time ćete ih motivirati da vam se oduže na različite načine.

2. Plaće bi trebale biti odmah

Kako bi novac koji ste zaradili mogao “voljeti” vašu kuću, suzdržite se od trošenja dinara na dan kada primite plaću. Vjeruje se da cjelokupna količina treba ostati u vašem domu preko noći.

3. Što se ne posuđuje od susjeda?

Izbjegavajte svom susjedu davati kruh ili sol, jer se smatra da bi to moglo uzrokovati da se vaša financijska stabilnost prenese na njihovo kućanstvo.

4. Kućni red punog budžeta

Suzdržite se od zviždanja u zatvorenom prostoru i brisanja rukom mrvica sa stola jer se smatra da bi to moglo otjerati bogatstvo iz vašeg doma.

5. Kada džepovi generiraju bogatstvo?

Napunite džepove odjeće koja visi u ormaru malim apoenima papirnate valute. Valuta ne voli biti u poderanim džepovima ili izlizanim gumbima.

6. Tradicionalna predodžba o metlama

Za stvaranje pare u kući, metla mora biti postavljena tako da drška bude okrenuta prema dolje.

7. Napravite trokut od 10 dinara

Novčanicu od 10 dinara presavijte u trokut i stavite je u najsitniji dio novčanika. Osim toga, važno je nositi novčić za sreću u novčaniku – po mogućnosti prvi novac koji ste zaradili ili onaj koji vam je poklonila dobra osoba. Ova se novčanica nikada ne smije koristiti jer služi kao talisman za financijsku stabilnost. Ako se potroši, novac može postati “ljut” i prestati teći vašim putem.

8. Zadržite novčiće

Uvijek pazite da vaš novčanik sadrži barem jedan novčić; nikada ne smije biti potpuno prazna. Sva valuta treba biti usmjerena prema “glavi” vlasnika.

9. Izbjegavajte uzimanje sreće od drugih

Dobici od kockanja, nezakonito stečeni dobici ili novac koji je otkriven ili izgubljen ne vode sreći. Bolje ga je donirati potrebitima ili ga brzo potrošiti.

10. Održavajte veliku torbicu

Razmislite o držanju pozamašne novčanice u svom domu godinu dana, jer će upiti vašu energiju i početi privlačiti bogatstvo k vama.

Pridržavanje ovih jasnih smjernica može poboljšati vašu financijsku situaciju i privući više bogatstva u vaše kućanstvo.