“Nakon 8 godina braka desilo se da sam prevarila supruga…”

Nakon osam godina sretnog braka desilo se nesto sto nisam ocekivala. Ja sam jucer prevarila svog supruga. Desilo se to sa jednim kolegom sa posla i sada se osjecam jako lose i nevjerovatnu krivnju radi toga. Nisam nikada mislila se to moze meni desiti. Znam da ja nisam takva zena ali izgleda da je to bilo jace od mene.

Iako sam ja ocekivalada ce osjecaj griznje savjesti jako brzo proci ali sam se ja sve vise lose osjecala. Svaki put kada ja pomislim na to ja se osjecam jadno i ne mogu da vjerujem da sam toliko ga iznevjerila. Onda sam donijela odluku da trebam da priznam sve svom suprugu sta se desava. ZNACILA sam to kao jedan pravi i ispravan korak bez obzira sta se desilo poslije toga i sta slijedi Mislila sam da ce priznanje da bude jako bolno ali nisam mogla ni da zamislim kakav osjecj nakon toga moze da bude.

Danas nakon ruck ja sam skupila i sve mu priznala. Ja sam tada bila jako iskrena i rekla sam sve sta se desilo iako je tesko bilo o tome da se prica. Moje srce je bilo u strahu i grcu. Kada sam zavrsila moj suprug je samo rekao: “Danas je napolju jako fino. Idemo li malo setati…”

 

Njegova rekacija me podsjetila koiko je on dobar i znacajn i koliko vrijedi a ja sam ga suocila sa nepravdom Zaista nije to zasluzio od mee i ja se trudim da popravim stvari.