Poslušala je savet Novaka Đokovića i u 6. deceniji istopila kilograme: Izbacila 1 namirnicu iz ishrane i skinula 20 kg

Nina Badrić, poznata pjevačica, postigla je mršavljenje držeći se režima ishrane Novaka Đokovića. Kako se bliži svojim 60-ima, postoji mnogo znatiželje o tome kako održava svoju besprijekornu tjelesnu građu. Pjevačičin put s fluktuacijama tjelesne težine dobro je dokumentiran, a ona je ranije govorila o svom pristupu upravljanju tim viškom kilograma.

Doista, njezin izbor prehrane ne samo da je olakšao gubitak težine, već je i povećao njezinu ukupnu snagu. Nina je primijetila: “Otkako sam prihvatila ovaj pristup prehrani, moje je tijelo postiglo ravnotežu; moja koža i kosa su živahni i posjedujem znatno više snage i energije nego ranijih godina kada sam bio donekle oprezan u odabiru svoje prehrane.”

Dugo sam se pridržavao dijete Novaka Đokovića, a brojni prijatelji koji godinama održavaju ovakav način života uvjerili su se u njene kumulativne dobrobiti. Moja fizička i mentalna otpornost značajno se povećala; Osjećam se živahno, energično i snažno. Potičem sve da ojačaju svoj imunitet hranjivom prehranom, koja vodi do gubitka težine bez napora. Ova transformacija predstavlja odluku o načinu života, a ne prolazni trend, a prednosti ovih prehrambenih navika za naše zdravlje i opću dobrobit doista su nemjerljive.

Nakon uklanjanja mesa iz svoje prehrane, primijetila je značajna poboljšanja u svom fizičkom izgledu i razini energije. Naime, pjevačica, koja je prije imala 83 kilograma, uspješno je skinula 20 kilograma, čime sada ima 63 kilograma. “Moje je tijelo doživjelo nevjerojatne transformacije nakon što sam izbacila meso iz prehrane.

– Osjećam se fantastično i sada sam zadovoljna svojom kilažom – izjavila je pjevačica. “U prošlosti me konzumiranje mesa toliko iscrpljivalo da sam morao odspavati dva sata. Međutim, sada osjećam živost i radost; čak je i moja maserka primijetila poboljšanje tona moje kože.

Nina napominje kako je iz prehrane izbacila slatkiše i jako smanjila unos tijesta, a klonila se i gaziranih pića. “Potpuno sam izbacila gazirana pića i smanjila konzumaciju tijesta. Povremeno si priuštim pitu ili tjesteninu. No, kad mi se zaželi čokolade, dopustim si dva-tri kocke”, objašnjava.