Supruga mi u zadnje vrijeme nosi samo čipkasti veš i provokativnu odjeću…

U zadnje vrijeme sam primjetio da mi supruga nosi samo cipkasto i da je na njoj jako izazovan ves i to je jako neobicno za nju pogotov kada se radi o svakodnevnom izboru djecu. Iako nisam nikada imao nista protiv i nisam se bunio mislio sa da je jako cudno da je odjednom pocela da preferira takav stil i nacin oblacenja.

Mozda j to postao samo rezultat njenog novog modnog ukusa ili jednostavno promjene  u njenom licnom izrazu ali mi je ta promjena jako zanimljiva bila da sam poceo da posmatra sve to sa nekim stupnjom znatizelje i nisam mogao da vjerujem da mi je takva zena postala.

Na samo jedan trenutak izbor njenog donjeg vesa je pokrenuo neku vrstu sumnje u mojoj glavi i mislio sam da se desava nesto st nije uredu a to da mozda se desava neka vrsta varanja. Iako sam se trudio da ne djeluju na mene takve misli jednostavno osjecaj nesigurnosti se odjednom pojavio. Ja sam pokusao racionalno da razradim sve situacije i da nadjem objasnjenje za njen novi stil.

Onda se razvila situacija koja je uticala na moje misli. Njen auto je bio na servisu i ja sam se ponudio da je pokupim as posla. Dok sam cekao ispred njenog ureda vidio sam da njene kolegice idu iz trgovine sa mnogo vrecica. Bilo je ocito da su na nekom sopingu. Moja zena je izasla iz tog ducana ali nije izasla iz firme kako sam ja ocekivao. Izgledala je jako zadovoljno i imala je nekoliko vrecica u rukama.