Radi nje su se Olja i Keba razveli: 40 godina braka bačeno- mlađa ga omanđijala! (FOTO)

Jako veliki broj ljudi se upusti u veze ili brakove a ne razmisljaju o tome da bi njihov partner mogao da odabere nekog drugog nakon nekog vremena. To dovodi do slomljenog srca i pustosenja. Sa druge strane imamo pojedince koji se kriju u privatnosti a danas otkrivamo kako je doslo do kraha Kebine veze.

Svakim danom mozemo da cujemo kako pucaju veze a isto tak i brakovi od 40 godina. Ovdje primjer je Kebina zenidba za koju se ne zna da je to prije bio i razvod od Olje. Postaje sve jasnije da ljubav je nepredvidiva i velike ljubavi i veze mogu da puknu od pritiska. Trajna obaveza”dok nas smrt ne rastavi” cesto se zanemari i zaboravi i parovi koji su mislili da ce da budu zauvijek ipak ne budu.

Pojavile su se vijesti da Ljiljana se javila i tvrdnja je da otac njene kcerke Ine. Iako je folk pjevac ovo u nekoliko navrata demantovao pitanje je sada kako je sve to dospjelo na sud. Ipak nije bilo ni ti jednog dokaza da on potkrijevi tvrdnje.

Naime Keba je 2013 godine raskinuo brak sa Oljom nakon sto je Ljiljana trazila vecu alimentaciju. On je prije razvoda prenio vlasnistvo nad nekretninom na suprugu.