“Rastala sam se mužem radi svekra i svekrve- SVE JE PUKLO…”

Nedavno sam prosla jednu situaciju koja je jako teska u mom zivotu i na kraju se to dovelo do toga da m se rastala od supruga radi velikog broja dogadjaja koji su bili povezani sa njegovim roditeljima. Sukobi su poceli kada smo otkrili da nam fale dukati i zlato iz naseg doma a sumnja je tada pala odmah na mene. Trudila sam se na sve nacine da dokazem svoju nevinosti i to je za mene toliko stresno bilo pogotov sto je okolina kao i sam moj suprug pcoeli da vjeruju da sam ja odgovorna za nestanak svih tih vrijedni stvari.

Dok sam se trudila da izvucem samu sebe iz ove situacije saznala sam nesto nevjerovatno a to da je svekrva imala romansu preo interneta. Njena poveznosti sa ljubavikom je isla do te mjere da je ona njemu pocela da salje novac i vjerovala mu je sve kada je on govorio o svojim problemima. On je tvrdio da njegova supruga g aje ostavial u dugovima i da nemA OD CEGA da hrani djeci a moja svekrva je bila emotivno pogodjena sa svim tim i slala mu je novac.

DOk je svekrva bila duboko uvucena u ovu prevaru i trpila sam ne samo optuzbe nego konstano ponizenje od nje i njenog sina. On je nazalost u potpunosti stajo na strani roditelja i nije ga bilo briga za moje osjecaje i nije mi dao da ispricam.

Kada sam otkrila da je svekrva prevarena a njen ljubavnik je bio prevara rekacija joj je bila ludilo. Pocela je da place ljuti se i osjeca se prevarenom. Bilo je ocigledno da je shvatila situaciju. U isto vrijeme suprug je otkrio profil ljubavnika i da je to lazan i da je to koristio njihov kum.