“U STRAŠNOM SAM BRAKU. Jako tužna i nesretna i neispunjena…”

Ono sto je moja ispovjest jeste da se osjecam duboko nesretno i frustirano radi svog zivota. Moj brak je jako tezak i mnogo bolan jer muz ne ispunjava svoje moje potrebe i ocekivanja koje imam a osjecam se zarobljeno radi finansijskih obaveza i sve to pogrosava moje stanje. Osjecam se jako izgubljeno i bojasno i smatram da se bojim same sebe radi osjecaja boli i patnje.

Stalno sam izlozena nekom vrstom nasilja i napetosti i to me iscrpljuje. Cak imam osjecaj da bi roditelji trebali da budu ta vrsta podrske i da se bolje osjecas kada oni su to. Gledam oko sebe i vidim zene koje izgledaju nespretno ali opet pored sebe imaju dobre i sigurne partnere. To me sve dodatno povrijedjuje i frustira i smanjuje vrijednost. Krivo mi je jer nisam pronasla nekog ko ce da me voli i postuje.

Osjecas veliku nepravdu jer ti je tesko razumjeti da neki losi i neodgovorni ljudi nagrađeni dok si ti zapostavljena i nepozeljna osoba. Ovo je situacija koja ti stvari situaciju da se osjecas tuznom i niko ne cijeni tvoju ljepotu i odanost.