Velika promjena se dešava u ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović odlazi a na njegovo mjesto dolazi on! BEZ SVEGA JE OSTAO

Snimanje nove sezone Zvezde Granda je sada uveliko pocelo bez Saše Popovića. Ono sto je bitno da se napomene jeste da je on na celu dugi niz godina prvo je bio kao vlasnik a ona kao direktor i to je dovelo do velike znatizelje sto se desila njegova odsutnost. Pojavile su se glasine da je Grand produkcija odlucila da ga ukloni i bukvalno jedva su ga izvukli.

Pocelo je snimanje Zvezde Granda a sastav je isti osim Sase Popovica. Premijera je zakazana za kraj septembra a ceka se da ovo sezona bude sa puno sadrzaja i noviteta. Popovic je radi zdrastvenog stanja morao da izostane sa snimanje. On se ovo ljeto posvetio da pronadje kandidate na raznim audicijama. Sasa je podijelio i neke novosti koje ce da budu u novoj sezoni Zvezda Granda a kako ce se sve odvijati ostaje nam da vidimo.

Kako sada se govori Milan Mitrovic inace nekadasnji pjevac Zvezde Granda trebao bi da bude uz Anu Savic. On ce ovu sezonu da pomaze prijateljima i roditeljima takmicara dok ce Voja da bude modertor i neko vrijeme ce da mijenjja Sasu Popovica.