“ODLUČIO sam se vjenčati protiv volje svojih roditelja-tačnije moje majke a onda mi je ona…”

Ja sam se vjencao protiv volje svojih roditelja to jeste protiv volje svoje majke. Ona je svo vrijeme govorila da je moja supruga moja najveca greska i da ce da me kosta. U braku smo skoro 5 godina i svaki dan moja supruga dozivljav sve i svasta od moje majke da mogu da kazem da je super zena. Iako svaki dan dobije mnogo uvreda moja supruga nikada ni ti jednu ruznu rijec nije rekla za moju majku. Kada smo prosle godine dobili kcerku jos je gore bilo jer je moja majka ubjedjena bila da ja ne mogu da imam djecu i govorila je da kcerka ne moze da bude moja. Iskren da budem radi svega toga poceo sam i sam da sumnjam.

U petak sam se ja vratio ranio sa posal i kada sam usao u kucu vidio sam da je supruga crvena i sva izgrebana. Nisam znao st joj je a od placa nije mogla ni ti da izgovori.

Kada se smirila objasnila je da je to jer je moja majka istukla. Zaista sam bijesan bio popeo sam se na prvi sprat i kada sam upitao majku zasto je to uradila rekla je posto ja necu neko drugi mora ad je nauci pameti. Kada je vidjela da moja supruga sjedi za laptop i sa nekim se dopisuje istukla je jer kako oan kaze vara me.

NAKON TOGA SPAKOVAO SAM STVARI I SA SUPRUGOM NAPUSTIO KUCU!