Tri puta sam spavao sa ženom od mog brata… ONI GODINIMA POKUŠAVAJU DOBITI DIJETE ALI NE IDE…

Prosle godine se desila situacija koja ce zauvijek da promijeni nasu porodicu i od tog trenutka vise nista nije bilo isto. Naime spavao sam sa bratovom zenom i to tri put. Oni su godinama pokusavali a dobiju bebu ali nije bilo uspjeha u tome. Nakon ispitivanja koje je sprovedeno saznalo se da je ona zdrava  da je problem sigurno u bratu.

Bila je to po mnogo cemu teska sitaucija. Nije mala hrabrosti to mu reci jer je znala koliko njemu znaci to da postane otac.Zamolila me tada da na bilo koji nacin pomognem i da spasim njihov brak.  Nije opcija bila da ga prevari sa bilo kim sa nekim ko bi mogao to da iskoristi protiv nje nego je htjela da to bud neko ko je razumije i neko iz porodice. Pitala me da li mogu da imam ja djecu koja ce naravno da bude krv nase porodice.

Na samom pocetku sam bio mnogo zbunjen i sokiran. Mislio sam na posljedice to jeste kako ce sve da utice na nas i nas odnos i odlucio sam pristati. Bio sams vjestan da to moze da donese srecu bratu. Nakon tri pokusaja bratova zena je ostala trudna a jucer se i porodila.

Beba jako lici na mog brata i svi su primjetili tu slicnost i svi govore da je ona njegova kopija u svakom smislu. Buduci samo on i ja jednojajacnni bliznci i to nije cudno. Beba naravno lici i na mene ali to nije bitno. Jako je bitno da je beba zdrava i da su svi sretni.