Rođeni brak Seke Aleksić je Zulfo: “Ona se stidi svog porijekla a ja imam kasete gdje se vidi sta je radila po podrumima za 30 eura…”

Rat koji traje godinama sada unutar porodice Seke Aleksic i brata Zulfa dosega je svoj vrhunac napetosti. Zulfo Ramić koji je odredjeni vremenski period u Njemackoj je javno iznosi veliki broj otpuzbi na racun poznate pjevacice ali i na razlicite postupke koje je ona imala.

Iako Seka Aleksic godinama uziva u popularnosti i jako je aktivna i ona odrzava skladan odnos sa svojom porodicom. I dok javno je priznala samo jednog brata istina je da nije u dobrim odnosima sa drugima. Njen zivot i uspjeh izaziva ljubomoru kod drugih dok istovremenom krije detalje o drugom bratu koji je imao probleme sa kriminalom.

ON JE SVAKI dan iznosio optuzbe protiv Seke i dobio je veliki broj negativnih komentara i uglavnom usmjereno na manje pohvale za njen zivot i njeno ponasanje. U nedavnom razdoblju rekao je da je bio incident kada Seka nije htjela da pomogne stricu koji je imao probleme. Zulfo trvrdi da je krenula u muzicke vode sa samo 16 godina i pocela je prvo ko konobarica u lokalima gdje je bila do jutarnjih sati.

Zulfo govori da Seka nije htjela da pomogne sricu koji je izgubio bitku sa teskom bolesti prije mjesec dana.