Tatu je ljubomora uništila- NIJE VJEROVAO DA SAM NJEGOVA KADA SE MAMA PORODILA A ONDA…

Tata je toliko ljubomoran na moju majku bio i kada me je rodila nije vjerovao da sam ja njegova kcerka i tada je napustio i mamu i mene.

Nikada ga ja kao kcerka nisam zanimala i nikada nije htio ni da me vidi. ZNALA SAM da imam novu porodicu i da imam i polubrata. Kada je majka umrla sjetila sam se da mi to nije jedini roditelj i da ja nisam sama.

Nakon nekog vremena traganja pronasla sam broj telefona ali niko od njih nije imao drustvene mreze a nisam ni znala kako mi se brat zove. Ali mi je onda palo na pamet da mozda majka i maceha ne znaju za mene da postojim i odlucila sam da im ne zelim remetit zivote.

 

Ali nakon sto sam ja odustala i nakon tri godine njegova djevojak i on su se ubili trazeci me cim me je vidio bilo mu je jasno da sam sestra jer jako licim na oca i znao je da sam to ja. Jucer smo se prvi put vidjeli i nekoliko sati proveli skupa. Za mene je to veliki sok bio. Neko se trudio toliko da me nadje. To je prelijepo i ja sam i dalje u velikom soku. Brat je pet godina mladji od mene.