Šporet i nekako moze proći a pogledajte gde suše suđe. “OVO JE KUHINJA Bilje i Ace Ilića.” SVI ŠOKIRANI

Kada se spomene njihova ljubav prica moze se reci da je u danasnje vrijeme jako nevjerovatna. Biljana I Aca su oboje kolege ali i zivotni partneri koji su nerazdvojni sada vec 37 godina i njihova ljubav traje i jaka je.

Jako su talentovani i ponosno se hvale jer imaju vezu koja je skladna zaista. Ljubazno su pricali kako je to tekao njihov prvi susret i dubokoj ljubavi koja je procvjetala medju njima. Bez sumnje njihova veza je spoj mocne rijeke Save i Dunava da se nikada ne razdvoje. Njihovo prisustvo na sceni je olicenje idealnog para.

Kada neki od mladih parova traze savjet kako se to moze odrzati brak a jedno od najcescih pitanja se vrti oko bitnih elemenata. Svi su radoznali da saznaju kako smo Aca i ja mogli da prodjemo sve ovo kroz godine. Bilaj istice da je jako bitno povjerenje razumjevanje i sposobnost da se rijese sukovi prije nego li postanu velike bitke.

Aco je ispricao kako to izgleda iz njegove perspketive. Nikada za sve ove nase godine nismo spomenu rijec razvod pa ni u nekom govoru. Cesto se salimo da ce rijeka Dunav da dozivi razvod prije nas. Putevi su nam se ukrstili gradili smo porodicu ali i nasu karijeru.

OVO JE SLIKA KOJA JE IZAZVALA MNOGO KOMENTARA.