OVO su savjeti Babe Vange koji vrijede milioni: DONIJET CE VAM MNOGO NOVCA I SRECE!

Ovo su tajne koje je Baba Vanga ostavila za covjecanstvo i ona je ostavila veliki broj smjernica svoje mudrosti, te se tu vidi da je bilo mnogo inspiracije od strane nje. Ona se uvijek drzala uvjerenja i uvijek je njeno misljenje donosilo obilje i zadovoljstvo.

Kako bi neki dom bio ispunjen pozitivom i srecom bitno je jelo i pice da se jede iz neostecenih i cijelih posuda i casa to je njena jedna od preporuka. Nadalje da bi se ocuvao osjecaj srece i radosti u domu onda se treba staviti saka novcica u neki od zapustenih kutaka u domu.

Kako bi se mogli da zastite od negativnosti baba VAANGA predlaze da se stavi i grada iznad ulaza u stan. Osim toga vjeruje se da ce dijeljenje ostataka obroka sa pticama posebno hljeba i mrvica posebno dovuci srecu u vas dom i to ce da znaci.

Kako bi na bilo koji nacin izbjegli negativne posljedice jako je bitno da budete oprezni i da se ne hvalite sa vlastitom srecom posebno u drustvu nekih nepoznatih osoba jer to moze da bude stetno po vas.

isto tako kljucno je da se izbjegava drzanje ostecenog ogledala u prostoru jer su to predmeti koji mogu da uniste vasu radost jer njihov nedostatak je potreban da se odrzava skladan dom.