“Ja sam u braku dugo a ljudi mi svi govore da sam rogonja pravi…”

Ja sam ozenjen i u tom braku imam dva sina. u braku smo 8 godina i cesto cujem od svih kako me supruga vara dok sam ja na poslu, radim i borim se za porodicu. Toliko je volim da sam uvijek mislio da su svi zavidni i ljubomorni na mene i da mi svi govore da imam rogove i po njihovom jako dobre.

A onda kada mi je jedna baba iz sela rekla da bi trebala da pripaznim i tada sam se toliko zabrinuo. Obzirom da mi zena nigdje nije isla od kuce jedini nacin je da me vara dok sam ja na poslu. Jedan dan sam zamolio  sefa da dobijem slobodan dan i vratio sam se kuci ranije. pred kucom sam vidio…

Kada sam dosao vidio sam, muske cipele ispred kuce i to mi je bio dovoljan razlog da shvatim o cemo se radi. Prije nego li sam usao u kucu iscupao sam kolac i usao sa cilejm da muskarca tog istucem. Usao sam u sobu i iznenadio sam se kada sam vidio ko je to u mom krevetu. Tu je bio moj kum na mojoj zeni covjek za kojeg bi ja zivot dusu srce dao.

Nisam mogao da vjerujem a stres je toliki bio da sam zanijemio. Ubrzo je on dosao zamnom, prosao je pored mene i nije me ni pogledao da mi barem kaze izvini.

Kada sam se sabrao dosao sebi, nju sam istjerao iz kuce. Nisam joj dao sinove da povede sa sobom ali kada je izlazila govorila je” Sta ce ti djeca kada i onako nisu tvoja….”