TAJNU KRILA 40 GODINA- Ovo je otac od Bekutinog sina ostavljenog u domu! JAKO POZNAT A otkrio sada sto je sina napustio

Ovo je naslov koji ukazuje na price koje su bile prije 40 godina i ada je sve to izaslo na vidjelo a razvoj se cini jako prirodnim. Jedna od jako velikih tajni poznate pjevacice Ane Bekute i sve je to sada javno. Kao proslavljena pjevacica Ana je jako mlada postala majka i radi situacija koje su joj se desile Igora Polica sina je rodila sa samo 17 godina.

Okolnosti koje su se razvile tokom vremena rezultiralo je da se Ana PONOVO SRETNE sa sinom i onda je ona postala sretna i ispunjena osoba koja je odlucila da svoju proslost ostavi iza sebe i sada cijeliom srcem zagrli novi zivot. Ana Bekuta pravog imena Nada Polic je poznata pjevacica rodjena 6. septembra 1959 godine kod Priboja. Zivjela i zivi sada u Beogradu i tu radi.

Tokom svoje karijere koja je bogata 40 godina ima 18 albuma koji su jako kvalitetni. Ana je svoje umjece pokazala i na velikom broju koncersta koje je imla i raznim festivalima na kojima je bila. Od 2014 godine je bila i dalje ostala stalna clanica zirija Zvezde Granda, takmicenje gdje se takmice mladi pjevaci.