“Ne mogu ga smisliti sve mi je oteo…”POZNATA PJEVAČICA TUŽILA SAŠU POPOVIĆA!

Tokom svoje bogate karijere Popovic je zaista ima veliki broj prijatelja i gajio je i profesionalne veze.Ali ostaju tu i pojedinci s kojima ne odrzava nikakve prijateljske odnose. Poznati gledatelji takmicenja Zvezde Granda jedva cekaju da se Sasa Popovic vrati medju svoju ekipu i da ga vide ponovo na malim ekranima “Granda”

Kako se  sada govori jasno je da je zdrastveno stanje voditelja sada dosta bolje i nadaju se svi da ce uskoro da se vrati. Ja sa njim nisam imao odnos sigurno 23 godine. Imao je on dobre odnos esa velikim brojem svojih kolega ali i dosta njih sa kojima su odnosi bili zaista zategnuti-

Sasa Popovic je sad odlucio da kaze koja je to pjevacica sa kojom nije pricao sigurno preko 20 godina. Kada cujete njen identitet vjerujemo da ce te se i vi iznenaditi jer niste mogli ni da zamislite da sa njom nije imao kontakt.

 

 

 

 

Pjevacica Elma Sinonovic vec duzi vrmeenski period razmislja da pokrene tuzbu protiv Sase Popovica i vjeruje kada se to desi da ce pravda na kraju i da pobjedi.