“Suprug mi svaki dan pregovara i to uglavnom radi kcerke…”

Moja kcerka je preko noci odrasla. Ima sada 16 godina i vec uveliko ide da izlazi sa drugaricama. Suprug mi od pocetka govori da je prerano da je pustamo a ja jednostavno na to sve nisam mislila. Jutros sam se sokirala kada sam vidjela njenu haljinu prije svega uflekana ali i skorena i odjednom mi je sve bilo jasno ona ima odnose sa muskarcima. U tom trenutku sam se zaledila.

Od muke sam u tom trenutku povratila. zgrabila sam njenu haljinu te tada bez razmisljanja otisla u sobu od moje kcerke. ona je spavala onako bijesna sam je zgrabila za kosu i histericno pocela da je pitam “STA ZNACE OVE FLEKE” Ona je u tom trenutku bila pogubljena u polusnu i nije znala sta se desava a kada je malo dosla sebi i pogledala je haljinu te rekla: “Nisi me ni pitala ko mi je kupio haljinu kada sam je donijela kuci… ko mi je kupio novi mobitel prije 10 dana nisi me ni pitala odakle mi nova odjeca, dzeparac i kako mogu da izlazim svako vece. Sada izadji iz sobe i ostavi me da se odmorim…”

Okrenula sam se i nastavila da spavam. Zvala sam i sefa da kazem da necu doci na posao. Sjedim u dnevnoj i ne mogu da vjerujem sta sam to saznala.