Ona je napustila sve da bi se udala za čovjeka iz jednog afričkog plemena- kuca napravljena od balege- tu svi zive a kad legne kreće sve!

Mi vam u nastavku govorimo o jednoj prici koja ce vas sigurno zanimati. Naime kada pomislite da vam nije dobro u zivotu i da vam mozda i nesto fali shvatite da negdje u Africi ima neka porodica koja zivi i spava bukvalnog pod golim okom.

Ovo je prica o Gaje Dominickoj koaj je odlucila da napusti sve, svoj dotadasnji zivot da bi se posvetila suprugu to jeste pripadniku africkog plemena Masai. ovo je postala sada njena trenutna faza zivota. Iako je zivjela zivot punim plucima i putovala na razna mjesta na svijetu njen susret sa Ntoijaime je promijenio njen zivot. Nakon prvog susreta Gaia je iskusila veliku ljubav prema njemu a strast koja je bila je natjerala nju da se odrekne svega to jeste svog savremenog zivota karijere i da krene neki novi nacin zivota.

Odlucila je da se preseli u Keniju i da zivi tu sa plemenom Maasai u dolini Rifa i to je za nju toliko vazno bilo i bitna odluka. Ovaj  izbor je prozeveo njen zivot i postala je to nova dimenzija, provukla se tradicija i veza sa prirodom.