Da li je ovo odjeća koja priliči ženi od 78 godina! Verica ŠOKIRALA sve sa svojim stajlingom (FOTO)

Verica Rakočević je jedna od najpoznatijih nasih Srpskih modnih kreatorki. Ako i ne vjerujete u sve to mozete da pogledate neke njene kreacije i vidjet ce te da je na tronu u regionu. Ona je u vezi sa 17 godina mlađim partnerom ali radi  toga je bio na meti pisanja od velikog broja medija.

Verica je modna dizajernica koja prkosi iako ima 78 godina i oduse energijom koja je posebna. Njen izgled i njena vitalnost su nesporni. ONa ima i stajling koji je toliko zaokupiran sa pozornosti. Verica je izazvala veliku pozornost kada je objavila sliku na kojoj se vidi da je raskopacan sako, kosulji ili grudnjak.  Ovo je slika koja je zaista odvazna i propracena je sa nekom vrstom poruke: “Prigrlite svoje autenticne emocije cak i ako se nadjete sami u svemu tome.”

Uvijek mi bude mnogo zabavno kada godine postanu tema za razgovor. Cini se da je dob jako velika briga za zene jer se cesto susretnu sa ostrim osudama. Osobno me povrijedi kada me neko zove bakom iako sam ja zivahna i aktivna. Jako sam sretna i zahvalna jer imam sest divnih unucadi a etiketa baba je obeshrabrujuca kada se primjeni na zenu koja je 40 tim godinama. Solidarisem se sa svim zenama jer znam akko je to. Muskarci u 50.tim nikada nisu oznaceni kao djedovi.