Sada su napokon zajedno- Filip ih godinama spajao! BOBA PRESRETAN, NE SKIDA OSMJEH SA LICA

Ono sto se moze reci da se svaki dan prate zbivanja u porodici Zivojinovic. Odnosi izmedju Zorice i Brene su jako dobri iako ju je suprug oteo ali to je situacija koja mnoge zbunjuje. Nedavno su pocele da kruze fotografije  Bobe i Zorice na kojima se jasno vidi da je to snimljeno ne tako davno i da u skorije vrijeme se ipak vidjele.

Kao sto je receno u prethodnom tekstu Boba izrazava zaista jako veliku srecu povodom cijele ove situacije i to je dovelo do uvjerenja da je Zorica iako se desio razvod zadrzala stalozeno ponasanje. Iako se govorilo da je to bila tajna veza i a ce Zoricin dolazak da dodje Breni glave ipak se to nije desilo. Vazno je da se napomene da su ovo samo zakljucci, ovo ocekujemo da vidimo po pitanju Zivojinovica i ovih pitanja u skorije vrijeme.

Odnos Lepe Brene i Zorice je cesto tema raznih razgovora. Neki su raspad Breninog braka sa Zoricom pripisali Breninim ucescem dok su drugi DIVILI se Breni radi njene predanosti u ezi sa Filipom i ona je osigurala da njen sin i dalje bude u dobrom odnosu sa ocem.