Saznao sam da moja kćerka nije bioloski moja! ŠTO MI JE SUPRUGA TO KRILA?

Sada smo za vas spremili jednu jako zanimljivu ispovjest i vjerujemo da ce vas zanimati obrt cijele ove price.

Supruga Sarah i ja smo u braku vec 19 godina a nasa kcerica Emma je oduvijek bila nam najvaznija i centar naseg svijeta. Nedavno je napunila 18 godina i bili smo jako uzbudjei kada smo gledali kako je pocela svoj zivot odrasli pun nade srece i svega pozitivnog.

Supruga i ja smo oduvijek imali cvrst odnos. Imali smo mnogo izazova tokom godina ali smo sve to rjesavali zajedno. Radi toga kada mi je Sarah prisla sa licem koje je bilo toliko ozbiljno da me zaledilo nisam ni mogao zamisliti kakva ce to bomba da se desi. Rekla je da mora samnom da razgovara o necemo sto je dugo krila.

Ona je priznala da Emma nije bioloski moja. Rekla je da me je prevarila sa bivsim prije vjencanja i da nije shvatila da je trudna dok se nismo uzeli. Tada je bila uplasena i odlucila je sve to drzati u tajnosti i nadajuci se da istina nikada nece izaci na vidjelo. Onda sam je pitao zuasto je odluicila sada mi sve priznati.

Ona je rekla da je njen bioloski otac umro. Prije nekoliko nedelja Sarah je dobila pismo od advokata svog bivseg decka. Tu je pisalo da je on saznao prije smrti da Emma postoji i odlucio je ostaviti sve svoje Sarah i Emmi iako nije bio u njenom zuvotu htio je da bude zbrinuta.