Varao sam godinama suprugu koja mi je rodila troje djece…

Varao sam suprugu sa kojom sam u braku dobio troje djece. Kada je saznala za sve to pokusala je na sve nacine da predje preko prevare. Ona je oboljela psihicki izgubila sigurno 20 kilograma, oko 44 kg je imala ako ne i manje a ja se ni nakon toga nisam smirio. Ona je izgledala jako lose a nije imala ni podrsku od porodice.

Tada je prelomila pa m je izbacila iz kuce na Badnjak. Ja sam joj zeo novac koji je imala. Ona se nakon nekog vremena oporavila i naravno krenula dalje. Upoznala je drugog muskarca koji je prihvatio djecu. Pokrenula je i sudski postupak protiv mene i dobila je spor pa se sa djecom preselila za inostranstvno. Kada su dosli nakon nekog vremena u grad sa djecom sreo sam ih i izgledala je predivno a djeca su trcala prema tom covjeku i jasno je da ga obozavaju.

Kada ih ja pitam o novom partneru moje bivse supruge oni sa toliko veselja i srece o njemu govore Osjecao sam se kao olos i posramljeno jer sam izgubio najvrijednije u zivotu a to je porodica radi neke avanture iz koje se rodilo jos jedno dijete al ija sam i dalje sam sto se toga tice.