POTVRDILO SE DA DRAGANA LAŽE- Uvijek govorila da ništa na sebi nije radila! SLIIKE pokazalo suprotno

Tema o kojoj cemi da govorimo u ovom clanku jeste Dragana Mirkovic koja i godinama ima veliku popularnost i svi znaju za nju. Ona je sredinom 80–tih bila jako aktivna na muzickoj sceni pa se proslavila najprije albumom”Simpatija” i to vrijeme muzicki kritisari su govorili da ce da zamjeni tada Semsu Suljakovic.

U tom trenutku su se otvorila sva vrata i ona je zavladala cijelom pozornicom pa je stala rame uz rame sa Lepom Brenom ali i Cecom. Za raziku od njih dvije Dragana Mirkovic je gradila karijeru jako kvalitetno svojom pjesmom i glasom.

Ona i njen suprug su zivjeli u Becu gdje su dobili dvoje djece i oboje su tad au tom trenutku finasijski situirani ali je dobro poznata i po tome da je osoba koja nikada nije htjela da govori o svojim greskama. Iako se godinama govori da je ona najgore obucena na estradi a nju tu ne zanima.

Kada vidite neke od njemih kreacija bilo bi dobro da ona zaposli nekoga ko ce da pomogne i da radi posao umjesto nje. Rekla je i da nikada nije radila operacija tijela i lice ali novinari su pronasli slike sa pocetka njene karijere. Kada vidie ove slike mozete da kazete da Dragana danas ne lici na Draganu danas.